Nieuws

We zijn blij dat de overheid heeft besloten dat onze winkel weer open mag.

Echter vanwege gezondheidsredenen (geen Covid) zijn wij genoodzaakt onze deur nog even gesloten te houden. U kunt vanaf dinsdag 18 januari wel telefonisch een afspraak maken voor het afhalen van materialen.

~~~

COVID-19 update 14-01-2022

Onze winkel mag weer worden geopend. Wel zijn er aangepaste openingstijden. Het dragen van een mondmasker blijft verplicht en wij vragen u de 1,5 meter maatregel te respecteren. Meer informatie over het op locatie werken van onze medewerkers kunt u verderop op deze nieuwspagina vinden.

~~~

BEREIKBAARHEID *

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten deze tijden is de storingsdienst beschikbaar voor klanten met een cv-servicecontract (of een toestel dat bij ons in onderhoud is). U kunt hiervoor een bericht inspreken, waarna wij z.s.m. contact opnemen. 

*buitenom vakantieperiodes

 ~~~

 VACATURE

Er is binnen ons bedrijf een vacature beschikbaar voor een

  all-round monteur

 Wij zijn een kleinschalig, regionaal installatiebedrijf gespecialiseerd in centrale verwarming, dakwerk, loodgieterswerkzaamheden en sanitair. Vanzelfsprekend worden ook duurzame energie-oplossingen door ons steeds vaker toegepast. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons centraal en worden door onze grote klantenkring op waarde geschat. 

Ben jij de collega die wij zoeken? 

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde MBO 3 opleiding.

Je hebt branche-ervaring.

Je kunt zelfstandig werken en oplossingsgericht denken.

Je bent nauwkeurig, servicegericht en beschikt over goede communicatieve eigenschappen.

Je bent in bezit van rijbewijs B.

Wij bieden

Een veelzijdige baan binnen een prettige en persoonlijke werkomgeving. Je werkt bij de klanten thuis, bij een bedrijf of in een nieuwbouw. Je bent dan zelfstandig of samen met een collega aan het werk.

 

Interesse?

We zien je motivatie graag tegemoet. Stuur deze in een email samen met je cv naar info@installatiebedrijfmel.nl

of per post naar Installatiebedrijf Mel, Stationsstraat 39, 4571 LA  Axel.

We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking! 

~~~~

300_naamloos.jpg

 HOE HANDELEN WIJ OP LOCATIE RONDOM COVID?

De in Nederland geldende maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus COVID-19 hebben ook gevolgen voor onze onderneming. Uiteraard nemen wij de veiligheids- en hygiënemaatregelen in acht en blijven onze werknemers bij ziekteverschijnselen thuis. Wanneer één van onze medewerkers op een werklocatie symptomen opmerkt bij aanwezige personen of wanneer er personen in quarantaine zijn geplaatst mag onze medewerker de werkplek verlaten. Als er werkzaamheden zijn gepland en u of iemand in uw huishouden vertoont symptomen of wordt ziek vragen wij u dit z.s.m. aan ons te melden, ook wanneer het werkzaamheden buitenshuis betreft. Wij zullen dan na overleg bepalen of de werkzaamheden wel of geen doorgang kunnen vinden. Wij volgen de berichtgeving op de voet en zullen de maatregelen aanpassen wanneer de overheid hiertoe besluit. Ten slotte vragen wij u ter bescherming van uzelf en ons team de voorgeschreven hygiënevoorschriften in acht te nemen en gepaste afstand te bewaren.

 Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor uw begrip. 
Voor meer info verwijzen wij u naar https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

  • KvK 21007117
  • BTW NL001770095B13
  • Stationsstraat 39
  • 4571 LA Axel
  • tel 0115 56 18 78
  • info@installatiebedrijfmel.nl
  • contact